Telefonszám
+421 917 154 205

Cím:
Nemesradnót 30, 980 42
Szlovákia

Miként működünk?

Képletünk egyszerű

#1 Konzultáció

Együttműködésünket egy alapos konzultációval kezdjük, ahol meghallgatjuk az Ön elképzeléseit, igényeit és az építési projektre vonatkozó céljait. Szakértelmünkel támogatjuk Önt, és értékes tanácsokkal látjuk majd el. Ezután közösen kidolgozunk egy tervet és egy munkabeosztást, hogy a projekt zökkenőmentesen haladjon.

#2 Tervezés és jóváhagyás

Az Ön igényei és tervei alapján részletes javaslatot készítünk a projektjére, amely vizualizációkat, rajzokat és műszaki leírásokat tartalmaz. A tervezés és a vizualizáció segít elképzelni az építkezés végső megjelenését és funkcionalitását. Az Ön visszajelzései és a tervek jóváhagyása kulcsfontosságú ahhoz, hogy pontosan megfelelhessünk az elvárásainak.

#3 Realizáció és szakmai felügyelet

A tervek jóváhagyása után kezdődik a projekt tényleges megvalósítása. Tapasztalt és képzett építőipari csapatunk gondoskodik minden szükséges munkáról és ügyel a részletekre. Minden lépésnél biztosítjuk Önt a megfelelő minőségről és pontosságról. Emellett rendszeresen tájékoztatjuk Önt az építkezési munkálatok előrehaladásáról. Szakmai felügyeletünk biztosítja a tervezett határidők és anyagszállítások betartását.

#4 Finalizáció és ellenőrző munkálatok

Amikor az építkezés elkészül, végigmegyünk Önnel a folyamaton, hogy leellenőrizzük a minőséget és véglegesítsük a részleteket. Az Ön elégedettsége nálunk az első helyen áll, ezért meggyőződünk róla, hogy minden az Ön ízlésének megfelelően készült el és a legmagasabb szintű szakmai követelményeknek is megfelel.

#5 Takarító munkálatok és az építkezés átadása

Ha az építkezés befejeződött, nem feledkezünk meg a takarításról és az átadásról sem. Csapatunk gondoskodik az alapos helyszíni takarításról, az építési hulladék eltávolításáról, és az építkezést tiszta és rendezett állapotban hagyja el és adja át. Ezenkívül, ha kisebb befejező simításokra vagy módosításokra van szükség, gondoskodunk arról, hogy azokat a legnagyobb gondossággal és precizitással végezzük el, hogy Ön nyugodtan élvezhesse újonnan megépült otthonát.

#6 Utólag is teljeskörű ügyfélszolgálat

Együttműködésünk nem ér véget az építkezés befejezésével. A projekt átadása után is itt vagyunk az Önnek, hogy gondoskodjunk a karbantartási munkálatokról, javításokról vagy bővítésekről. Ügyfélszolgálatunk mindig készen áll arra, hogy megoldásokat nyújtson és választ adjon minden kérdésére.

Szolgáltatásaink

Külső építkezési munkálatok

Teljes tetőfedés

Kulcsrakész lakóház

Vegye fel velünk a kapcsolatot

Ha megbízható, tapasztalt családi építőipari vállalkozást keres, amely építkezési projektjének minden részletére odafigyel, forduljon hozzánk bizalommal. Biztosak vagyunk abban, hogy munkánk felülmúlja az Ön elvárásait, és segítünk Önnek megteremteni álmai otthonát.

mikostav.sk
hu_HUHU